TSO heyeti, Ata’nın huzurunda

TSO heyeti, Ata’nın huzurunda cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinden oluşan heyet; geçtiğimiz günlerde Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzuruna çıktı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk koyup saygı duruşunda bulunan Tarsus TSO heyeti, daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı.


Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Anıtkabir Özel Defteri'ne Cumhuriyet'in ikinci yüzyılına dair umutlarını paylaşırken, şu ifadelere yer verdi:

"Büyük Atatürk, Bugün, 145 yıldır hizmet sunan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin büyük zorluklarla ve yılmaz liderliğinizle kurulduğunun takdiriyle, sonsuz teşekkürlerimizi sunmak için huzurunuzdayız.

Bugünün bir özel yanı da Dünya Kadınlar Günü olması. Gerek Cumhuriyetimizin kuruluşunda, gerekse binlerce yıllık medeniyetimizin ve zengin kültürümüzün inşasında önemli sorumluluk üstlenen Türk kadınları asil milletimiz ve gelecek nesillerimiz için üstlendiği sorumlulukları yerine getirme gayretindedir.

Mirasınıza olan derin saygımızı ve bağlılığımızı bir kez daha huzurlarınızda ifade etmek istiyoruz. Türk milletine bağımsızlık ve özgürlük umudu verdiniz, bu ülkeyi çağdaş bir cumhuriyete dönüştürdünüz. Zatıâlinizi ve mücadelenize destek veren silah arkadaşlarınızı her daim minnetle anıyoruz. Vizyonunuzun ve fikirlerinizin her zaman yılmaz bekçileriyiz.
Ruhunuz şad olsun"