Yeni MİY Afyonkarahisar’da

Yeni MİY Afyonkarahisar’da cukurovagazetesi.com
İHA

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, yarın Afyonspor ile oynayacağı karşılaşma için Afyonkarahisar’da konaklayacağı otele ulaştı.


TFF 2. Lig’in 29 haftasında Yeni MİY, Afyonspor’a konuk olacak. Mersin ekibi ligde 51 puanla 4. sıradayken konuk olacağı Afyonspor, 30 puanla 13. sırada yer alıyor.

Kırmızı Şeytanlar, oynadığı son 5 karşılaşmanın yalnızca birinde mağlubiyet yüzü gördü.

Kaptan Mersin’de kalmak zorunda

Yarın oynanacak mücadele için Afyonkarahisar’a giden Yeni MİY’de kaptan Sertaç Güzel ve Erdem Onur Beytaş sakatlıklarından dolayı kafilede yer almadı.

Kaptan Sertaç Güzel, sağ arka adale yırtığı nedeniyle 4-6 hafta arası, Erdem Onur Beytaş ise bileğinde oluşan ödem tedavisi dolayısı ile 2-3 hafta sahalarda uzak kalacak.

Yarın saat 14.00’te Zafer Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem N. Selçuk Şahin yönetecek.

Bir şunu diyen bir yazı ’Bilgilendirme Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağımız Hes İlaç Afyonspor müsabakası için Takımımız bugün itibariyle Afyon’a ulaşmış ve konaklayacağımız otele yerleşmiştir. Takım Kaptanımız Sertaç Güzel ve Erdem Onur Beytaş sakatlıkları nedeniyle kafilede yer almamışlardır. Sertaç Güzel sağ arka adale yırtığı tedavisi nedeniyle 4-6 hafta arası, Erdem Onur Beytaş ise bileğindeki ödem tedavisi nedeniyle 2-3 hafta daha Takımdan ayrı kalacaklardır. Camiamızır bilgilerine arz ederiz. yenimiy_resmi resmi /yenimersinidmanyurdu yenimersinidmanyurdufutbol MERSIN 7 www.miy.org.tr’ görseli olabilir