Yeni durak: “Adanalıoğlu ve Homurlu”

Yeni durak: “Adanalıoğlu ve Homurlu” cukurovagazetesi.com
İHA

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, seçim çalışmaları kapsamında Adanalıoğlu ve Homurlu Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Serdar Soydan ve Mustafa Gültak, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan da destek isterken bölgeye de hizmet sözü verdiler.

Büyükşehir Belediyesi adayı MHP’li Serdar Soydan, Adanalıoğlu ve Homurlu mahallesi sakinlerine, “Yetki vermeniz halinde güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Yavrularımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı güzel bir Mersin’i hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Soydan, çiftçilere söz verdi

Soydan göreve geldiklerinde vatandaşlara tarımsal destekler sunacaklarını ifade ederek, “Çiftçilerimizin kar oranlarını artırmak adına gereken tüm destekleri sunup, her daim yanlarında duracağız. Çiftçi dostu bir belediye olacağız. Ayrıca bölgedeki alt yapı problemlerini ivedilikle çözüme kavuşturacağız. Yetki alanı ve bütçe bahanelerinin üstüne artık sünger çekmek istiyoruz. Akdeniz Belediye Başkanımızla el ele verip büyükşehir belediyesinin yetkileri ile birlikte meclis üyelerimizden, muhtarlarımızdan gelecek her talebe cevap vereceğiz. Yavrularımızın mutlu bir şekilde yaşayacağı güzel bir Mersin’i hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.