’’Türk sporu ve sporcusunun geleceği için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz’’

’’Türk sporu ve sporcusunun geleceği için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Türkiye Muaythai Federasyonu Yürütme Kurulu Üyesi ve Türkiye Kick Boks İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş ile birlikte Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’i ziyaret etti. Yıldız, Ökkeş Demir’e Muaythai branşına verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederken; Müdür Demir, Türk sporuna ve sporcusuna verilen desteğin süreceğini vurguladı.


Ziyaret kapsamında, 19-23 Şubat tarihleri arasında Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak olan Üniversiteler Arası Türkiye Muaythai Şampiyonası ve diğer sportif faaliyetlere ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

‘’Spor şehri kimliğinin hakkını veriyoruz’’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Mersin Olimpik standartlardaki tesisleri ve ev sahipliği yaptığı Ulusal ve uluslararası organizasyonlarla Spor Şehri kimliğinin hakkını vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Boks Gençler Türkiye Şampiyonası ve Bocce Raffa Gençler-Büyükler Türkiye Şampiyonalarına ev sahipliği yaptık’’ ifadelerini kullandı.

‘’Türk sporu için elimizden gelenin fazlasının gayreti içerisindeyiz’’

Demir sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’8-11 Şubat tarihleri arasında Okul Sporları Gençler Kickboks Türkiye Birinciliği, 15-18 Şubat Üniversitelerarası Türkiye Muaythai Şampiyonası, hemen ardından 19-23 Şubat tarihleri arasında Üniversitelerarası Kickboks Türkiye Şampiyonası, Avrupa’nın birinci Dünya'nın üçüncü büyük Atıcılık Poligonu olma özelliğine sahip Erdemli Atış Poligonu’nda devam eden Rusya Plak atışları milli takım hazırlık kampına ev sahipliği yapıyoruz. Türk sporu ve sporcusunun geleceği için elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindeyiz. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Mersin İl Temsilcisi Rasim Keleş, Türkiye Muaythai Federasyonu Yürütme Kurulu Üyesi Ayrıca Türkiye Kick Boks İl Temsilcisi Mehmet Gümüştaş'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, ilimizde yapılacak olan şampiyonalarda mücadele edecek olan tüm sporculara şimdiden başarılar diliyorum’’