CHP’li Boltaç iddialı konuştu

CHP’li Boltaç iddialı konuştu cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gezdiği birçok yerde yoğun ilgi ile karşılanan Boltaç, sivil toplum kuruluşları, esnaf, muhtar, semt pazarları ve merkez mahallelere ziyaretlerini sürdürüyor.


Tarsus'ta 31 Mart'ttaki seçimlerden sonra sosyal belediyeciliğin tüm ilkelerini uygulayacağını söyleyen CHP'li Boltaç, Tarsus'un uzun yıllardır kıyısına köşesine çekilmiş bir kent kimliğinde olduğunu söylerken, Tarsus’un, yerel seçimler sonrası özlediği ve beklediği kimliğine kavuşacağını söyledi.

‘’Varlık içinde yokluk çeken bir Tarsus görüyorum’’
Tarsus'u yıllar öncesine dayanan dinamik ve renkli yapısına yeniden kavuşturmak  istediklerini vurgulayan CHP'li Ali Boltaç, "Ben Tarsus'un tarihine, toprağına ve insanına baktığımda müthiş bir  zenginlik görüyorum. Ama aynı zamanda varlık içinde yokluk çeken bir Tarsus da görüyorum. İşte biz bu tezatı ortadan kaldırmaya geliyoruz" ifadelerini kullandı.

‘’Tarsus’ a altın çağını yaşatacağız’’
Tarsus'un en büyük şansının Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer olduğunu belirten Boltaç, ‘’Tarsus'un kendisine güvenli bir gelecek çizmesi için Büyükşehir'e ve Başkanına ihtiyacı var. Görev süresi içerisinde bir eli hep Tarsus'ta olan değerli başkanımızla sağlayacağımız uyum ve koordinasyon başarının anahtarı olacak. Büyükşehirin bütçesinden, Sayın Başkanımızın da bilgi ve birikimlerinden faydalanarak Tarsus'a altın çağını yaşatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın’’ diye konuştu.