Süper Lig’de bugün

Süper Lig’de bugün cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Trendyol Süper Lig 24. haftada bugün oynanan karşılaşmalar, futbolseverleri ekran başına kilitledi. Fenerbahçe yeniden lider oldu.


Süper Lig’de bugünün ilk karşılaşması, Çaykur Rizespor ile Konyaspor arasında oldu.

Konyaspor’u evinde ağırlayan Çaykur Rizespor ligde 36 puanla 5. sırada yer alıyor. Konyaspor ise bu sezon kötü gidişatını sürdürerek 22 puanla 19. sırada kaldı. İki takım bugün golsüz eşitlikle sonlanan karşılaşmadan birer puanla ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR 2 GOLLE GÜLDÜ

Günün 2. Karşılaşmasında İstanbulspor’u konuk eden Başakşehir, dakika 36’da Krzysztof Piatek ile bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. İkinci yarıda 71. dakikada Piatek’in tekrar sahneye çıkması ile karşılaşmanın skoru belirlendi. Maç 2-0 Başakşehir lehine sonuçlandı.

GAZİANTEP’TE KAZANAN YOK

Kayserispor’u konuk eden Gaziantep FK, kötü başladığı maçın 11. dakikasında Kayserispor’da Mehmet Eray Özbek’in sahneye çıkması ile 1-0 geriye düştü. Kötü performansını maç boyunca sürdüren ev sahibi ekip, dakika 68’de Kayserispor’da Gökhan Sazdağı’nın kendi kalesine attığı golle beraberliği yakalayabildi. Karşılaşmada başka gol olmadı. Maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

FENERBAHÇE YENİDEN LİDER

Antalyaspor’a konuk olan Fenerbahçe, yenilmezlik serisini sürdürerek bugün oynadığı karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşmada 42. dakikada Cengiz Ünder’in golü ile öne geçen Sarı-lacivertliler, soyunma odasına önde gitti.

İkinci yarının son dakikalarında Michy Batshuayi’nin attığı gol, karşılaşmanın skorunu belirledi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İLK MAÇINA ÇIKTI

Ara transfer döneminde transfer edilen milli futbolcu Çağlar Söyüncü de Fenerbahçe forması ile bugün ilk maçına çıktı. Milli futbolcu bu maç ile Süper Lig’de ilk kez forma giymiş oldu.