Hidayet Kılınç seçim çalışmalarını sürdüyor

Hidayet Kılınç seçim çalışmalarını sürdüyor cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarına başladı.


Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Başkanlığı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlıklarının katılım sağladığı ziyaretlerde, Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkan Adayı olan Hidayet Kılınç’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Vatandaşlarla buluşan Kılınç, seçim çalışmalarını başlattıklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Adaylığımızın kesinleştiği günden bu yana Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarımızla birlikte sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık bir haftadır sürdürdüğümüz ziyaretlerde vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştık. Hatta çoğu vatandaşımız sonucu şimdiden belli olan bir seçim için bu kadar çalışmaya gerek yok diyerek desteklerini ifade ettiler. Önümüzdeki 66 günde tüm vatandaşlarımıza ulaşarak hem geçtiğimiz 5 yıllık dönemde hayata geçirdiğimiz projeleri, hem de önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projeleri anlatacağız. 31 Martta yapılacak olan seçimlerle ilgili en ufak bir şüphe duymuyoruz. Hemşehrilerimiz geçmiş beş yılda hayata geçirdiğimiz projeleri gelecek beş yılda hayata geçireceğimiz projelere referans olarak görecek ve bizleri yeniden belediye başkanlığı makamına seçecektir buna yürekten inanıyoruz”