CHP’liler Mersin için omuz omuza

CHP’liler Mersin için omuz omuza cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç Akdeniz ilçesine bağlı Huzurkent Köseler Mahallesi ve Tarsus Atalar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.


Mahalle sakinleri ile bir araya gelen CHP’liler, vatandaşlara geçen beş yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi. 31 Mart yerel seçim çalışmalarına başlayan partililer, halkın istek ve taleplerini dinledi. 


“Biz varsak sorun yok”
Ziyaret sırasında mevcut Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı olan Vahap Seçer’e halkın ilgisi oldukça fazlaydı. Bu ilgiyi  gören Vekil Kış, “Ziyaretimiz esnasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer'e gösterilen ilgi, bizim ne kadar doğru yolda olduğumuzu açık bir şekilde anlatıyordu. Ne demiştik? Biz varsak sorun yok” ifadelerini kullandı. 


“Mersin Büyükşehir Belediyesi, vizyonludur ve kapsayıcıdır''
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kapsayıcılığına değinen Başkan Seçer, “ Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlüdür, vizyonludur ve kapsayıcıdır; vatandaşlar arasında ayrım yapmaz. Biz bu anlayışla çalışıyoruz, çalışacağız” dedi. 


''Tarsus'ta yine sosyal belediyecilik, yine CHP olacak''
Yerel seçim sonrası bir nisan sabahı sosyal belediyeciliğin kazanacağını söyleyen Ali Boltaç, “ 1 Nisan sabahı hem Mersin’de hem Tarsus’ta yine sosyal belediyecilik, yine CHP olacak. Sevdamız İnsan, sevdamız Tarsus, sevdamız Mersin” diye konuştu.