AKOB, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturacak

AKOB, genç yetenekleri sanatseverlerle buluşturacak cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Akdeniz Opera ve Bale Kulübü (AKOB), "Genç Dinletiler Serisi " kapsamında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinden Laçin Akyol ve Özgür Gözler’in keman ve obua performansını müzikseverlerle buluşturacak.


HiltonSA Lobisinde gerçekleşecek olan “AKOB Genç Dinletiler” serisinin yedincisi, katılımcılara ev konseri tadında müzik ziyafeti sunmayı hedeflerken öğrencilerden Laçin Akyol ve Özgür Gözler de kendilerini farklı sanat ortamlarında ifade etme şansını yakalamış olacak. 

Öğrencilerden Laçin Akyol, yurtiçinde olduğu gibi Belçika, Japonya, İtalya’da katıldığı yarışmalarda da önemli ödüller almış, Mersin Uluslararası Müzik Festivali, İş Sanat- Parlayan Yıldızlar Konseri ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası gibi değerli sahnelerde solist olarak eserler seslendirirken, Özgür Görel ise Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılarak başarılar elde etti. 
Hazırlanan özel programda piyano eşliğini de Özgür Deniz Akalın yapacak.
AKOB için yılın ilk dinletisi olacak olan program, 18 Ocak saat 18.30’da HiltonSa’da gerçekleştirilecek olup programa tüm AKOB ailesi ve sanatseverler davet edildi.