İlk11’ler belli oldu

İlk11’ler belli oldu cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki beşinci maçında sahasında Manchester United’ı konuk ediyor. A Grubu’nda 4 puanla 3. sırada yer alan temsilcimiz, 3 puanla son sırada yer alan İngiliz devi ile son 16 turuna kalmak için çok ktirik bir randevuya çıkıcak.


Okan Buruk'un takımı, United'ı ilk maçta Old Trafford'da 3-2 devirmiş ve grutan çıkma yolunda hayati bir 3 puanı cebine koymuştu. Konuk Manchester United karşılaşma öncesi 7 eksikle İstanbul'a geldi. Marcus Rashford'un kırmızı kart cezası, Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro ise sakatlıkları nedeniyle kamp kadrosunda yer almadı. Temsilcimizde ise statü gereği Halil Dervişoğlu ile Eyüp Aydın maç kadrosunda yer almazken arka adalesinden sakatlığı bulunan Davinson Sanchez de takımdaki yerini alamayacak.

 

Galatasaray, Manchester  United maçıyla Avrupa kupalarında 313. maçına çıkarken, İngiliz takımlarına karşı da 23. kez sahada yer alacak. Galatasaray, İngiliz takımları arasında en fazla maçı, Manchester United ile yaptı.İki takım arasında tamamı Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 mücadelede takımlar ikişer kez kazanırken, üç müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı.

Öte yanadan sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarında çıktığı son 22 müsabakada sadece 3 kez sahadan mağlup ayrıldı.

Galatasaray- Manchester  United maçı saat 20:45'de başlayacak. Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Saat 23:00'de başlayacak grubun diğer maçında ise Bayern Münih, Kopenhag'ı ağırlayacak.

İLK 11'LER

 

Galatasaray: Muslera, Boey, Kaan, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Zaha, Mertens, Ziyech, Icardi. 

 

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw, Amrabat, Mctominay, Antony, Fernandes, Garnacho, Höjlund.