Kenan Doğulu’dan eşine övgü dolu sözler

Kenan Doğulu’dan eşine övgü dolu sözler cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminin galası yapıldı. Galada Kenan Doğulu, eşi Beren Saat hakkında bakın hangi yorumda bulundu.


Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı “İstanbul İçin Son Çağrı” filminin galası yapıldı. Galada Kenan Doğulu, eşi Beren Saat hakkında bakın hangi yorumda bulundu.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat’in oyunculuğuna hayran olduğunu söyledi. İstanbul İçin Son Çağrı filminin galasında eşini öperek ve ona sarılarak kutlayan ünlü müzisyen, Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’i Yeşilçam Sineması’nın unutulmaz çiftlerine benzetti.

DOĞULU’DAN BEREN SAAT KIVANÇ TATLITUĞ YORUMU

Doğulu, eşine övgü dolu sözler sarf ederken, Tatlıtuğ ile Saat'i, çağdaş klasikleri arasına giren Hülya Koçyiğit'le Tarık Akan, Filiz Akın'la Cüneyt Arkın gibi çiftlere benzetti. Film hakkında duydukları heyecanı anlatan Kenan Doğulu, "Aşk-ı Memnu çiftini yıllar sonra uzun metrajlı bir filmde izlemek hepimizi mutlu etti. Beren'in bir hayranı olarak özellikler ben çok mutlu oldum" dedi.

“KENDİ HİKÂYEMİZ OLURSA HEYECANLI OLUR”

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, "Ben projeci bir insanım. Güzel bir proje olursa heyecanlanırım, oyunculuk yapmak benim için yeni bir heyecan olur. Kendi hikâyemiz olursa çok daha heyecanlı olur. Yani neden olmasın?" dedi.