Kızıltan: ‘’Hakem engeline takıldık’’

Kızıltan: ‘’Hakem engeline takıldık’’ cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Yeni Mersin İdman Yurdu, dün deplasmanda karşılaştığı Karacabey Belediye Spor’a 1-0 yenildi. Karşılaşmada kırmızı kart gördükten sonra, Kırmızı Şeytanlar 10 kişi kaldı. Karşılaşma sonrası maça dair değerlendirmeler yapan Yeni Mersin İdman Yurdu teknik direktörü Özcan Kızıltan, yenilgiye rağmen takımın çok iyi mücadele ettiğini söyleyip, hakem hatalarına dikkat çekti.


Kızıltan, 85 dakika 10 kişi oynayan takıma, ‘’Ağır zemine rağmen maçtan hiç kopmayıp çok iyi mücadele eden oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin karşılığı en az bir puan olmalıydı. Bize puan getirecek golü bulduk.’’ dedi.

‘’Alt liglerde hakemlerden dolayı çok can yanmaya başladı’’
Hakem engeline takıldıklarını söyleyen teknik adam, ‘’Hakemleri vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Maçı kaybettiğimiz için bu açıklamayı yapmıyorum’’ diye konuştu.

Takımın daha önce kendi sahasında Hekimoğlu Trabzonspor maçını 3-0 kaybetmelerini de hatırlatan Kızıltan, ‘’O zaman hakemleri tebrik ettik ve TFF’ye iyi yönetiminden dolayı teşekkür yazısı gönderdik. Özelikle alt liglerde çok can yanmaya başladı. Artık hakemleri daha dikkatli ve vicdanlı olmaya davet ediyoruz.’’ ifadelerini kullandı.