Kilikya Nehir Derneği Yeni Başkanını Seçti

Kilikya Nehir Derneği Yeni Başkanını Seçti cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Görev süresi sona eren Dernek Genel Başkanı Ahmet (Verde) Özuğurlu’nun tekrar aday olmaması üzerine Derneğin 2023 olağan genel kurulunda yapılan seçimde iş insanı Muhsin UĞUREL oy birliğiyle yeni başkan olarak seçildi.


Muhsin Uğurel, Ahmet (Verde) Özuğurlu’nun önderliğinde “Geleneğin ışığıyla berrak bir geleceğe” sloganıyla çıktıkları yolda, Derneğin kuruluş amacından ve temel ilkelerinden hiçbir ödün vermeksizin yürümeye devam edeceklerini ve topluma en iyi şekilde hizmet verebilmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Muhsin Uğurel, Samandağ, Adana, Tarsus ve Mersin’de şubeleri bulunan ve bugüne kadar çok büyük başarılara imza atan Derneğin devam eden projelerinin en iyi şekilden sonlandırılması ve yeni projeler üretilebilmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını söyledi.  

Görevinden ayrılan Genel Başkan Ahmet (Verde) Özuğurlu’da zamanı geldiğinde bu tür görevlerin bu işe layık gençlere devrinin bir yandan topluma gelecekleri hakkında umut vereceğini diğer yandan da  bu tür görevlere talip olma konusunda gençleri cesaretlendireceğini belirtti.

Başkan Muhsin Uğurel’in ve yeni Yönetim Kurulu’nun, Derneğin kuruluş ilkelerinden ödün vermeden, hitap ettikleri topluma yaraşır bir yönetim sergileyeceklerine ve pek çok başarıya imza atacaklarına güvenlerinin tam olduğunu söyleyen Ahmet (Verde) Özuğurlu, yeni yönetime başarılar dilerken kendilerine tüm güçleriyle destek olacaklarının da sözünü verdi.