TİY, Hopa’dan mağlup ayrıldı

TİY, Hopa’dan mağlup ayrıldı cukurovagazetesi.com
Sami Şahin

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, deplasman da Artvin Hopaspor’a 4-0 mağlup oldu.


TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, kupa maçı ve Lig'deki son 3 maçını da kaybeden TİY, galibiyete hasret kaldı.

Hopaspor 4-0 yendi

Hopa İlçe stadyumunda oynanan maçta maça hızlı başlayan Hopaspor ilk golünü 45. dakika da buldu. 45+1'de tekrar golü bulan Hopaspor ilk yarıyı 2-0 üstünlükle kapattı. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Hopaspor olurken 49. dakika 3'üncü golünü bularak farkı 3-0'ı buldu. 55. dakikada son gollerini atarak durumu 4-0 yapan Hopaspor TİY'i 4 fark ile yendi.

TİY ilk 11'i

Mustafa Öztürk, Mansur Darende, Cemal Kavalcı, Şehmuz Durak, Kayra Can Yavuz, Melih Şen, Sait Yıldırım, Emre Kara, Tugay Cicili, Mehmet Sinan Yeşilot ve Mert Özdestici yer aldı.

"Ben bu takıma güveniyorum"

TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı açıklama yaparak mağlubiyetinin üzgünlüğünü yaşadığını aktardı. Kavalcı, "Her zaman takımımızın her maçında yanında oluyorum ve onlarla üzülüyor onlarla gülüyorum. Bugün alınan mağlubiyetten sonra takımımızı yıpratacak çok fazla yorum gördüm ve açıklama yapma gereği hissettim. Biz hiçbir zaman kurulan onurlu takımımızla şampiyonluk hedefi koymadık. Bu çocuklarla transfer tahtası kapalı olan camiamızı ligde tutmayı hedefledik. Ligin henüz başında yapılan bunca eleştiriye rağmen şunu içtenlikle söylüyorum, ben bu takıma güveniyorum" dedi.

"Takımımıza sahip çıkalım"

Taraftarlarından beklentilerinin takıma sahip çıkmaları olduğunu belirten Kavalcı, "Elbette eleştireceksiniz, eleştireceğiz fakat yapıcı olmak gerektiği yerde de yapıcı olmanızı bekliyorum. Önce takımımıza sahip çıkalım sonra eleştiri yapalım. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız çok önemli bir maç var. Malatya Arguvan Spor Kulübü maçında herkes tribündeki yerini alsın ve takımımıza sahip çıksın. Yarın çok geç olmadan hep birlikte takımımıza sahip çıkalım. Teknik direktörlük görevi içinde hocalar ile görüşmeler gerçekleştiriyoruz ve takımımıza en fayda sağlayacak kişiyi takımımızın başına getirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.