Soğuksu, “Kazansak da kaybetsek de son topa kadar mücadeleye devam edeceğiz”

Soğuksu, “Kazansak da kaybetsek de son topa kadar mücadeleye devam edeceğiz” cukurovagazetesi.com

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Yarı Final serisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) ve Semt77 Yalovaspor eşleşmesinde bugün dördüncü karşılaşma oynanacak. Seride 2-1 geride önde olan MSK, bugün kaybederse play-off turuna veda edecek.


Haber- Mehmet Çetin

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Yarı Final serisinde 74-60’lık skorla kaybedilen üçüncü maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmelerde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Başantrenörü Semih Soğuksu; “Yarı final sersinin gerektiği sertliğin ve konsantrasyonun çok altında bir mücadele ile oynadık. Planlayıp istediğimiz birçok şeyi sahaya yansıtamadık. Böyle bir görüntü için üzgünüm ve sorumlusu benim. Seride 2-1 geriye düştük. Dördüncü maçı alıp seriyi Mersin’e taşımak istiyorsak daha fazla sert ve agresif oynayıp hücumda da daha yaratıcı olmamız gerekiyor. Bunların yapabilecek kapasitemiz ve tecrübemiz var. Bu seriyi geçip final oynama konusunda da takımıma güveniyorum. Bunun sözünü takımım adına da veriyorum. Kazansak da kaybetsek de son topa kadar mücadeleye devam eden, Mersin halkının gurur duyduğu o takım olarak sahada olacağız” dedi.

Yarı final serisinin dördüncü maçı bugün oynanacak. Kritik öneme sahip karşılaşmada MSK’ın mutlak galibiyete imza atması gerekiyor. Bugün oynanacak karşılaşma Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor Yıldız’da naklen verilecek.