Çeşmelispor, Mersin Süper Amatör Lig’e Çıkmaya Hak Kazandı

Çeşmelispor, Mersin Süper Amatör Lig’e Çıkmaya Hak Kazandı cukurovagazetesi.com

Play-off’ları 4.sırada tamamlayan Çeşmelispor, Mersin Süper Amatör Lig’e çıkmaya hak kazandı. Grup’ta aynı puan ve averaja sahip Taşucuspor ve Mersin Galataspor arasında play-off baraj maçı oynanacak. Kazanan takım Mersin Süper Amatör Lig’e çıkan son takım olacak.


 Haber- Mehmet Çetin

Mersin 1.Amatör Küme 2022-2023 Sezonu’nu Play-Off turlarında Çarşamba günü oynan 14.hafta karşılaşmaları ile tamamlandı. Bozyazı Belediyespor, Akdeniz Zirvespor ve Binevlerspor’un ardından grubu 4.sırada bitiren Çeşmelispor, Mersin Süper Amatör Lig’e çıkmaya hak kazandı.

Play-off’ların bir diğer iddialı ekibi Taşucuspor, evinde Binevlerspor’u konuk etti. Taşucuspor’un üst lige çıkmak için karşılaşamadan mutlak galip gelmesi gerekiyordu. Taşusu Sahası’nda oynan karşılaşmada Taşuvuspor, Binevlerspor’u 2-0 mağlup etmeyi başarsa da Süper Amatör için bir maç daha oynanası gerekecek. 14 hafta sonunda puanını 20’ye çıkaran Taşucuspor 5.sırada yer aldı. 6.sırada bulunan Mersin Galataspor ile aynı puana ve averaja sahip olan Taşucuspor, play-off baraj maçına çıkacak. Taşucuspor- Mersin Galataspor maçını kazanan Mersin Süper Amatör Lig’e çıkmaya hak kazanacak.