Tarsus Tenis Kulübü sporcuları Mersin’i gururlandırdı

Tarsus Tenis Kulübü sporcuları Mersin’i gururlandırdı cukurovagazetesi.com

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından Antalya’da düzenlenen ve bin 743 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası’nda, Tarsus Tenis Kulübü; 30+Erkeler ve 60+ Kadınlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olarak Mersin’i gururlandırdı.


Haber- Mehmet Çetin

Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından 18-27 Mayıs 2023 tarihlerinde Antalya Manavgat’ta bulunan Ali Bey Club’a düzenlenen Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonada ülke genelinde toplamada 361 takım ve bin 743 sporcu dereceye girebilmek için der döktü.

Tarsuslu sporcular şampiyonaya damga vurdu

Türkiye Masters Takımlar Şampiyonası'nda Tarsuslu sporcular ise turnuvaya damga vurdu. Tarsus Tenis Kulübü, adına mücadele eden 30+Erkeler takımı ve 60+Kadınlar takımı Türkiye 3’üncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Tarsus Tenis Kulübü’nde dereceye giren sporcular Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. 30+Erkekler yaş kategorisinde,  Burhan Demiroğlu, Berkan Biçer, Zeki Tosun, Emren Demircan ve Onur Dumlu derece alan isimler oldu. Dereceye giren sporcular, Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Erden Bireroğlu ve TTF yöneticilerinden ödüllerini aldılar.