Koca, “Denklik işlemlerinde kesinlikle aksaklıklara meydan verilmemesi gerekmektedir”

Koca, “Denklik işlemlerinde kesinlikle aksaklıklara meydan verilmemesi gerekmektedir” cukurovagazetesi.com

Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa Kılıç ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımlarıyla Mersin Suphi Öner Öğretmenevi’nde "Denklik İş ve İşlemleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplatıda, Koca, "Denklik işlemlerinde kesinlikle aksaklıklara meydan verilmemesi gerekmektedir. Yaptığımız tüm çalışmalar evlatlarımızın geleceği açısından önem arz etmektedir" ifadelerine yer verdi.


Haber: Mehmet Çetin

Mersin Suphi Öner Öğretmenevi'nde "Denklik İş ve İşlemleri Bilgilendirme ve  Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Mustafa KILIÇ ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’da katılım sağladı. Denklik merkezi bulunan ilçelerimizin ilçe milli eğitim müdürleri ve ilgili şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda denklik iş ve işlemleri ile ilgili değişen yönetmelik ve kılavuz hakkında bilgilendirme ve değerlendirme yapıldı.

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Koca, "Denklik işlemlerinde kesinlikle aksaklıklara meydan verilmemesi gerekmektedir. Yaptığımız tüm çalışmalar evlatlarımızın geleceği açısından önem arz etmektedir. Bu anlamda Denklik Merkezi bulunan ilçelerimizin, denklik iş ve işlemleriyle ilgili çalışmalarında titiz davranacağından şüphem yok. Sayın Daire Başkanımıza ziyaretleri ve bilgilendirmeleri için şükranlarımı sunuyor, tüm meslektaşlarıma katılımları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.