ÇBK, AVRUPA’DA PARKEYE ÇIKIYOR

ÇBK, AVRUPA’DA PARKEYE ÇIKIYOR cukurovagazetesi.com

Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi (ÇBK), Euroleague Kadınlar B Grubunda evinde Perfumerias Avenida (K) konuk ediyor. Bugün saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada ÇBK, zorlu maçtan galip gelerek kupa yolunda yoluna emin adımlar ile devam etmek istiyor.


Haber- FIRAT TATLI

Euroleague Kadınlar B Grubunda mücadele eden ve Avrupa’da sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ÇBK, parkeye çıkıyor. Avrupa’da Perfumerias Avenida karşı sezonun ilk karşılaşmasında oynadığı ve 83-66’lık skor ile mağlup olan ÇBK, rövanş maçına çıkıyor. İlk maçta aldığı mağlubiyet ile Euroleague’de kötü bir başlangıç yapan ÇBK, sonraki maçında mağlubiyet ile ayrılarak Avrupa’da hayal kırıklığı yaratmıştı.

ÇBK İLK DÖRT İÇİNDE YER ALMAK İSTİYOR

ÇBK kötü başladığı Avrupa’da başantrenör değişikliğinden sonra toparlanmış ve seri galibiyetler almaya başlamıştı. Son iki karşılaşmasında Spar Girona ve Kangoeroes Mechelen karşısında alınan galibiyetlerden sonra grubunda nefes alan ÇBK, zorlu karşılaşamadan galibiyet ile ayrılarak üst tur için ilk dört içerisinde yer almak istiyor.

 ÇBK 5.SIRADA

ÇBK, B Grubunda oynadığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet ve 3 mağlubiyete aldı. Bu karşılaşmalardan 11 puan toplayan ÇBK, grubunda 5 sırada yer alıyor. ÇBK, Avrupa’da 7.maçına bugün çıkacak. İspanya temsilcisi Perfumerias Avenida sahasında konuk edecek ÇBK zorlu maçtan galip gelerek kupa yolunda yoluna emin adımlar ile devam etmek istiyor. Karşılaşma bugün Servet Tazegül Spor Salonunda saat 19.00’da başlayacak.