FIFA 2025 Kulüpler Dünya Kupası’nda Chelsea, Los Angeles FC ile karşılaştı. Mücadelenin ilk golü 34. dakikada geldi. Chelsea, Portekizli yıldızı Pedro Neto’nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda her iki takım da tehlikeli ataklar geliştirse de soyunma odasına önde giden taraf Enzo Maresca’nın öğrencileri oldu.

A W477561 03

İkinci yarıda oyun temposu düşse de Chelsea kontrolü elden bırakmadı. 79. dakikada Enzo Fernandez’in ağlara gönderdiği gol, karşılaşmanın skorunu belirledi: 2-0. Bu sonuçla Chelsea, D Grubu’na 3 puanla başlayan taraf oldu.

Los Angeles FC cephesinde kalede Hugo Lloris 90 dakika forma giyerken, eski Chelsea oyuncusu Olivier Giroud ikinci yarıda oyuna dahil oldu ve eski takımına karşı sahada yer aldı.

A W477561 02

Mersin’de Yaz Serinliği: Ücretsiz Yüzme Kursu Başladı
Mersin’de Yaz Serinliği: Ücretsiz Yüzme Kursu Başladı
İçeriği Görüntüle

Chelsea, D Grubu’ndaki ikinci sınavını 20 Haziran Cuma günü Güney Amerika temsilcisi Flamengo’ya karşı verecek.

Kaynak: İHA