Ziyaret kapsamında Kıravga Şefliği bakım sahalarında arazi incelemelerinde bulunan Bölge Müdürü Ataş, sahada yapılan faaliyetleri yerinde denetledi. Endüstriyel ağaçlandırma sahalarındaki arazi hazırlığı, tensil ve bakım sahalarında gerçekleştirilen üretimler de yerinde değerlendirilerek genel durum hakkında bilgi alındı.

Bölge Müdürü Ataş, ayrıca yapımı tamamlanan Çampınarı Ekip Binası'nda incelemelerde bulundu. Ziyaret programı çerçevesinde Ömerağa deposunda da denetim gerçekleştirildi. Depoda yer alan emvallerin istif, tasnif ve standardizasyonu konularında incelemelerde bulunan Ataş; sahadan depoya kadar üretilen emvallerin standardizasyon işlemlerinin teşkilat ve kamu idaresi olarak doğru ve güvenilir şekilde yürütülmesi, ayrıca bu sürecin mutlaka mevzuata uygun olması gerektiğini vurguladı.

Spor Yazarı Faik Çetiner 69 Yaşında Hayatını Kaybetti
Spor Yazarı Faik Çetiner 69 Yaşında Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Üretilen emvallerin kontrol edilerek tensil ve bakım sahalarındaki üretimde verimliliğin artırılması, standartlara uygunluk, kaliteli üretim ve ürün zayiatlarının en aza indirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Muhabir: Haber Merkezi