Mersin’de toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle greve çıkan Tekfen Holding’e bağlı Toros Tarım emekçilerini, Belediye-İş Mersin Şube Başkanı Nail Kaya, Şube Başkan Yardımcısı Tahsin Eren Güvençli ve işyeri temsilcileri ziyaret etti.

Grev alanında açıklamalarda bulunan Başkan Nail Kaya, Toros Tarım işçilerinin hak arama mücadelesine destek verdiklerini belirtti.

Eğitim-Sen Mersin: “Okul Masrafları Devlet Tarafından Karşılanmalı”
Eğitim-Sen Mersin: “Okul Masrafları Devlet Tarafından Karşılanmalı”
İçeriği Görüntüle

Petrol-İş Mersin Şube Başkanı Erdem İyim ve grevdeki işçilere dayanışma dileklerini ileten Kaya, çocuklara daha aydınlık yarınlar bırakmak adına mücadeleden vazgeçmeyeceklerini vurguladı.

500740303 1165148365651071 877372518069732450 N

Belediye-İş Sendikası’ndan yapılan açıklamada, “Adil bir yaşam ve onurlu bir gelecek için, çocuklarımıza aydınlık yarınlar bırakmak için mücadelemize yılmadan devam edeceğiz” denildi.

Muhabir: Haber Merkezi