BAL'da Mersin'i temsil eden 3 takımdan biri olan Anamur Belediyespor'ta teknik direktörlük değişikliği yaşandı. Muzaffer Tozlu'nun dün takımdan ayrılmasının ardından yerine Erkan Kahraman getirildi. Daha önce 2008-2015 yılları arasında da Anamur Belediyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik adam Erkan Kahraman, son olarak Mezitli 33 FK’da teknik sorumlu olarak görev yapmıştı. Kahraman, yeni görevinde ilk antrenmanına çıkarak futbolcularla tanıştı. Antrenman öncesinde Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Kulüp Başkanı Esat İbret, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular bir araya geldi. Takıma başarı dileklerini ileten Başkan Deniz, kulüp yönetiminin fedakârlıklarına dikkat çekti.

Başkan Durmuş Deniz yaptığı açıklamada, “Şehrimizin takımı Anamur Belediyespor’a büyük fedakârlıklarla sahip çıkan Kulüp Başkanı Esat İbret ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Paydaşlarımızın desteği, teknik heyetimiz ve futbolcularımızın inancıyla Anamur Belediyespor’u hak ettiği yere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör Erkan Kahraman yönetiminde çıkış hedefleyen Anamur Belediyespor’da, önümüzdeki haftalarda alınacak sonuçlar camia tarafından merakla bekleniyor.




