Ramazan ayı ilahileri, sema gösterileri, çocuklar için Hacivat ile Karagöz etkinlikleriyle desteklenen iftar programları Pınar, Emek, Küçük Dikili, Şakirpaşa, Tellidere ve Yeşiloba mahallelerinde halkın büyük bir katılımı ile gerçekleşti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Hemşerilerimizin ortak duygularla iftar soframızda buluştuk. Allah, tutulan tüm oruçları kabul, birliğimizi ise daim etsin" dedi.

Derbi Heyecanı Yarım Kaldı: Siren Çaldı, İtfaiyeciler Göreve Koştu
Derbi Heyecanı Yarım Kaldı: Siren Çaldı, İtfaiyeciler Göreve Koştu
İçeriği Görüntüle

10 ayrı mahallede iftar programı gerçekleşecek

Bugüne kadar altı mahallede gerçekleştirilen Ramazan iftar programlarının Ramazan sonuna kadar 10 ayrı mahallede daha gerçekleştirileceğine değinen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Ramazan'da aşımızı paylaşıyoruz. Ortak duygularla bir arada olup iftar sofralarımızda buluşuyoruz. Seyhan'da iftar bir başka güzel oluyor. Huzur içinde birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak oruçlarımızı tutuyoruz. Tüm Seyhan halkının Ramazan ayını hikmetiyle bayrama kavuşmasını diliyorum" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi