Fenerbahçe Beko - Paris Basketbol maçının ardından

Fenerbahçe Beko - Paris Basketbol maçının ardından cukurovagazetesi.com
DHA

EuroLeague’in 31’inci haftasında Fransa’nın Paris Basketbol ekibini 101-100 yenerek ilk 6 sırayı garantileyen ve adını Play-Off’a yazdıran Fenerbahçe Beko’da Başantrenör Sarunas Jasikevicius maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


Takımı ve oyuncuları tebrik eden Sarunas Jasikevicius, "Oyuncuları ve taraftarları tebrik ediyorum. Paris takımını da tebrik etmek istiyorum. Tüm yürekleriyle oynadılar. Bu şekilde kaybetmek zor mağlubiyettir. Biz yavaş başladık. Savunma stratejimizi ve eşleşmeleri değiştirdik. Paris'te yenmiştik rakibimizi, aynı şeyleri tekrarladık ama olmadı. Nigel'ın atışıyla maçı kazandık. Monako'ya kaybettikten sonra ders almak gerekiyor, bu şekilde oynamak iyi değil tabi. Maçın büyük çoğunluğunda yoktuk. Detaylar çok önemli. Nigel'ı anlamak gerekiyor, şu an yüzde yüzünde değil, sakatlıktan döndü. İnanılmaz katkısı oldu takımımıza. Wilbekin'den sonra başka bir Wilbekin gelmiş gibi oldu. Daha da iyi olma şansı var, maçı değiştiren oyuncu oldu" şeklinde kullandı.

TİAGO SPLİTTER: "SEZONUN EN ZOR MAÇLARINDAN BİRİYDİ"

Sezonun en zor maçı olduğunu ifade eden Splitter, "Sezon boyunca hep savaştık ama takımla ilgili söyleyeceğim tek şey onlarla gurur duyuyorum. Bu kadar yetenekli bir takıma karşı hep savaştılar. Oyunculuk kariyerimde de böyle maçlar yaşadım, basketbol böyle bir şey. Bu da sezonun en zor maçlarından biriydi" dedi.