CHP’li Kış, “Bu bir sindirme operasyonu”

CHP’li Kış, “Bu bir sindirme operasyonu” cukurovagazetesi.com
Bedirhan Sumeli

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarının gözaltına alınmasına ilişkin bir açıklamada bulundu.


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarının serbest bırakılması çağrısında bulunan Kış, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız, TBB Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı aday adayımız Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımız sabaha karşı hukuksuzca gözaltına alındı. Sözde suçlamalar, dün iptal edilen diploma, bugün şafak operasyonu, İstanbul'a 4 günlük yasak... Bu bir sindirme operasyonudur. Ama bilsinler ki bu yolun dönüşü yok. Ne biz susarız, ne halk geri adım atar. Ekrem İmamoğlu yalnız değildir. Ya hep beraber, ya hiçbirimiz. Demokrasiye sahip çıkmak için buradayız, vazgeçmiyoruz, korkmuyoruz. Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşlarımızın yanında, saat 14.00'te baba ocağındayız."