Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali 9.CNR Kitap Fuarı Açıldı

Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali 9.CNR Kitap Fuarı Açıldı cukurovagazetesi.com
BİLGE ÇAKIR

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) iş birliğiyle 12-20 Ekim tarihlerinde düzenlenen 9. CNR Kitap Fuarı Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali olarak törenle açılışı gerçekleştirildi.


Yenişehir CNR EXPO Fuar Alanı'nda  bu yıl Uluslararası Yenişehir Kültür Festivali kapsamında  9. CNR Kitap Fuarı "OKU" Mottosunu ile bugün kapılarını açtı. 12-Ekim 20 Ekim 2024 tarihleri arasında kapılarını açan kitap fuarı, pekçok sanatçıya da ev sahipliği yapacak.

Fuarın Onur Konukları Ünlü Mersinli şair yazar gazeteci Özdemir İnce, yazar İpek Ongun ve yazar Ferudun Andaç'ın  da katıldığı açlış törenine CHP Mersin milletvekilleri Gülcan Kış, Hasan Ufuk Çakır,  Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CNR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Esenyurt Belediye Baikanı Prof Dr. Ahmet Özer, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kış, TISİAD Bşakanı Mehmet Salih Çelik'in yanı sıra belediye meclis üyeleri, kitapsever yurttaşlar ile öğrenciler katıldı.