Mersin'de Kamu Spor Oyunları Heyecanı Başladı

Mersin'de Kamu Spor Oyunları Heyecanı Başladı cukurovagazetesi.com
Kader Çetintaş

Mersin’de bu yıl ikincisi düzenlenen Kamu Spor Oyunları, kamu kurumları arasındaki rekabeti yeniden ateşledi. Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol branşlarında düzenlenen müsabakalarla başlayan organizasyon, büyük ilgi görüyor


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi, Basketbol ve Voleybol Federasyonları Mersin İl Temsilcilikleri iş birliğiyle hayata geçirilen bu etkinliği, hem spor yapma deneyimini kazandırmayı hem de kamu üyeleri arasında iş ve dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

"Gel, Sporla Buluşalım" mottosuyla düzenlenen maçlar, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlıyor.

Servet Tazegül Spor Salonu ve Mersinli Ahmet Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalarda kamuda çalışan personel, voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında mücadele veriyor. 3-20 Eylül tarihleri arasında devam edecek olan Mersin İl Seçmeleri sonucu, kadın ve erkek kategorilerinde birinci olan takımlar, 2-6 Ekim tarihlerinde Isparta'da düzenlenen Bölge Müsabakaları'nda Mersin'i temsil edecek.

Kamu çalışanlarının oranları ve ruhsal sağlığına katkı sağlamayı amaçlayan Kamu Spor Oyunları, aynı zamanda iş ortamındaki dayanıklılığı ve takımın gücünü pekiştirmeyi de amaçlıyor.