Justin Cobbs, Mersin Spor'da

Justin Cobbs, Mersin Spor'da cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Türkiye Basketbol Süper Ligi takımlarından Mersin Spor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ligde kalıcı olmak isteyen Mersin ekibi Justin Cobbs ile anlaştığını duyurdu. 


Mersin Spor transfer çalışmalarına devam ediyor. Süper Ligde kalıcı olmak için sezon hazırlıklarına devam eden Mersin Spor, bir yandan da eksik bölgelere takviyeler yapıyor. 1991 doğumlu, 1,91 metre boyundaki Cobbs, Vef Riga, Fraport Skyliner, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayern Münih, BCM Çakıl Hatları, Le Mans, Cesedevita, Buducnost, Alvark Tokyo ve geçen yıl Cedevita Olimpija formasını giydi.

MSK’dan yapılan açıklamada, “Takımımız, en son Cdevita Olimpija’da görev yapmış tecrübeli gard oyuncusu Justin Cobbs ile anlaşmıştır. Justin Cobbs, geçmiş sezonlarda Cedevita Olimpija ile Liga Nova KBMve EuroCup karşılaşmalarında forma giymiştir. Bu anlaşmanın kulübümüze ve tecrübeli oyuncumuza hayırlı olmasını diler, MSK ailemize bir kez daha hoş geldin diyerek zaferlerle dolu bir sezon geçirmesini ve başarılarımızı hep birlikte kutlamayı temenni ederiz” ifadelerine yer verildi.