Mut TSO'dan eğitime büyük destek

Mut TSO'dan eğitime büyük destek cukurovagazetesi.com
Ahmet Koru

Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gönderilen eğitim yardımlarını ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırarak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.


Oda Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezer’in öncülüğünde gerçekleştirilen  yardım kampanyası kapsamında, 150 öğrenciye ulaştırılmak üzere toplam 150 bin TL’lik yardım çeki, Mut Kaymakamı İhsan Ayrancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Dölek’e teslim edildi.

Mut Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği bu tür yardımlar ile eğitim alanında önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor. Oda Başkanı Şahin Sezer, eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yapılan bu yardımların, geleceğimizin teminatı olan çocuklara büyük bir destek olduğunu vurguladı.

Kaymakam İhsan Ayrancı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Dölek, bu anlamlı destek için Mut Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerini ileterek, yardımların en kısa sürede ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacağını belirtti. Bu tür iş birliği ve yardımların, eğitimde fırsat eşitliğine katkıda bulunduğunu ve toplumda dayanışma bilincini pekiştirdiğini ifade ettiler.

Mut Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu duyarlı yaklaşımı, ilçedeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek olma yolundaki önemli adımı öğrencilerin okul ihtiyaçlarının karşılanmasına ve eğitim hayatlarına katkı sağlıyor.