Aşkla çalışmayı sürdüreceğiz

Aşkla çalışmayı sürdüreceğiz cukurovagazetesi.com
Kader Çetintaş

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Mersin’in huzuru için her vatandaşa eşit hizmet götürdüklerini belirterek, “Aşkla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.


Mersin Milletvekilleri Talat Dinçer, Gülcan Kış ve Hasan Ufuk Çakır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte Arslanköy, Yavca,  Güzelyayla ve Değirmendere mahallelerini ziyaret etti.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Talat Dinçer, birlik ve beraberlik içinde, Mersin için çalışmaya devam edeceklerini mesajını verdi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de “Mersin’in huzurunu, her vatandaşımıza eşit hizmet götürerek daim kılacak ve aşkla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

 

YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise, 1 Nisan 2024’ten sonra Toroslar’da yeni bir dönemin başladığını belirterek, şunları söyledi: “1 Nisan’dan sonra yeni zamanda, yeni takvimde hamasete, boş siyasete hiç yer yok, olmayacak da. Bundan sonra belediyede sadece hizmet konuşulacak. Toroslar’da hizmet, yakasında hangi siyasi partinin rozeti vardır diye bakılarak yapılmayacak. Bundan sonra yurttaşın tamamına eşit, adil hizmet yapılacak. Bunu da kısmen yapmaya başladık.”

Ziyaret kapsamında yayları gezen milletvekilleri ve belediye başkanları; 30 Ağustos Zafer Kupası Ayvagediği Futbol Turnuvası’nın kazananlarına ödüllerini verdi.