Müdür Öz, Tarsus’taki Yurt ve Spor Tesislerini inceledi

Müdür Öz, Tarsus’taki Yurt ve Spor Tesislerini inceledi cukurovagazetesi.com
Kader ÇETİNTAŞ

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Tarsus’ta öğrenci yurtlarını inceledi.


Müdür Öz, çalışmalarını Tarsus’ta sürdürüyor. 

Öz, Tarsus İlçe Müdürü Mehmet Öztürk'ten ilçede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alarak, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri, Gençlik Merkezi ve öğrenci yurtlarında incelemelerde bulunarak yetkililerle görüştü.

Öte yandan Müdür Öz, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Tarsus'un ve 59 ilden büyük olma özelliği, tarihi, kültürel zenginliği ile genç nüfusuyla potansiyeli yüksek nadide ilçelerinden olduğunu belirterek Tarsus’un ihmal edilecek bir ilçe olmadığını ifade etti. 
Müdür Öz sözlerini, “İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetleri ile konaklama yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetimizi seferber edeceğiz. Bakanlığımız tarafından satın alınarak yurda dönüştürdüğümüz binaları yerinde inceleyerek yetkililerden son calismalar hakkında bilgi aldık. Yeni yurdumuzu 2024-2025 eğitim öğretim yılına yetistirilmesi için yoğun bir mesai yapıyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" diye sonlandırdı.