Mersin'in önde gelenleri bu sünnette buluştu

Mersin'in önde gelenleri bu sünnette buluştu cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Mersin’in tanınmış inşaat firmalarından Sinan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yükselgüngör’ün oğulları Ömer ve Danyal Yükselgüngör için düzenlenen sünnet düğünü, şehirde büyük bir coşku yarattı.


Sultaşa Otel'de gerçekleştirilen etkinlik, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve Mersin iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla renkli bir atmosferde gerçekleşti.

Mustafa Yükselgüngör ve Ahu Kübra Yükselgüngör çiftinin çocukları Ömer ve Danyal'ın kirveliklerini Kazakistan Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan ve Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Sancar Şimşek üstlendi. Ünlü sanatçı Nadide Sultan'ın sahne aldığı törende, davetliler müzik eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Mustafa Yükselgüngör, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, "Evlatlarımız Ömer ve Danyal'ın sünnet düğününde bizleri yalnız bırakmayan Mersin Valimiz Sn. Ali Hamza Pehlivan, Niğde Valimiz Sn. Cahit Çelik, Mersin Milletvekilimiz Sn. Ali Kıratlı, Mersin İl Emniyet Müdürümüz Sn. Kamil Karabörk'e ve tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Ayrıca kirvelerimiz Kazakistan Mersin Fahri Konsolosu Ahmet Budan ve Dr. Sancar Şimşek'e şükranlarımı sunarım" dedi.