Başkan Seçer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür

Başkan Seçer’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın açılmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.


Çukurova Uluslararası Havalimanı, dün yapılan törenle açıldı.

Törende Başkan Seçer de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan heyet içerisinde yer aldı. Seçer, hükümetin Mersin’e yaptığı yatırımları her zaman destekleyeceğini belirterek, Mersin kamuoyu adına Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Seçer, törenin ardından bugün yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha teşekkür etti. Seçer, “Mersinlilerin uzun zamandır merakla beklediği Çukurova Uluslararası Havalimanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. Mersin’in önümüzdeki süreçte sağlıklı ve planlı büyümesi için gerekli yatırımların hızlı ve kararlı biçimde yapılması şart. Katıldığım açılış programında Sayın Cumhurbaşkanına teşekkürlerimi iletirken, Mersinlilerin bu konudaki taleplerinin de altını çizdim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.