“Kaplan, mücadelesiyle bir çok gencimize örnek”

“Kaplan, mücadelesiyle bir çok gencimize örnek” cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Tekerlekli Sandalye Tenis Quad kategorisinde dünya sıralamasında 6 numaraya yükselen ve rekor kıran milli sporcu Ahmet Kaplan’ı tebrik etti. Demir, “Ülkemizi ve İlimizi uluslararası organizasyonlarda almış olduğu başarılı sonuçlarla bizleri gururlandıran Ahmet Kaplan kardeşimiz mücadeleci yönü ile birçok gencimize örnek olacağına inanıyorum” dedi.


Mersinli milli sporcu Ahmet Kaplan, Türkiye Tenis Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Atilla Kökver ile birlikte başarılarını Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile paylaştı. Demir, “Ülkemizi ve İlimizi uluslararası organizasyonlarda almış olduğu başarılı sonuçlarla bizleri gururlandıran Ahmet Kaplan kardeşimiz mücadeleci yönü ile birçok gencimize örnek olacağına inanıyorum. Paralimpik Olimpiyatları için kota mücadelesi veren ve dünya 6 numarası olan Mersinli milli sporcumuz Ahmet Kaplan'ı, onu yetiştiren antrenörünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Ahmet Kaplan ise 4 yıl önce Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine başladığı günden bu yana kendisine her anlamda destek olan İl Müdürü Ökkeş Demir'e teşekkür etti.