Mersin'de öğrenciler, Manga Konseri ile coştu

Mersin'de öğrenciler, Manga Konseri ile coştu cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Mersin Valiliği’nin katkılarıyla Mersin Üniversitesi (MEÜ) tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile 27. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında sahne alan Manga grubu şarkılarıyla Mersinli müzikseverleri coşturdu.


19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile 27. Kültür ve Spor Şenlikleri kapsamında müzik grubu Manga MEÜ Çiftlikköy kampüsünde konser verdi. Mersin Üniversitesi’nde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen konserde Manga, rock müziğin tadını doyasıya yaşattı.

Konserde konuşan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Manga grubuna teşekkür ederek başladığı konuşmasında, mezun olan öğrencileri kutladıklarını ve hayatlarında başarılı olmalarını dilediklerini belirtti. Öğrencileri önemsediklerini ve ona yönelik çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Vali Pehlivan, “Bugün de öğrencilerimizin stresten uzaklaşmaları, müzikle, sanatla bir arada olmaları için böyle bir etkinliğe vesile olduk. Sizlerin eğlendiğini  görmek, bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar ise Mersin Valiliği’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, mezun olan öğrencileri de kutladı.