Yerel seçimlerde en başarılı milletvekilleri açıklandı: Ali Mahir Başarır listenin başında

Yerel seçimlerde en başarılı milletvekilleri açıklandı: Ali Mahir Başarır listenin başında cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

Yerel seçimlerin ardından yapılan değerlendirme çalışmasında, katılımcılar tarafından başarılı bulunan milletvekilleri belirlendi. Araştırmada 6 siyasi partiden öne çıkan isimler yer alırken, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, en fazla övgü alan isim oldu.


ORC Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen çalışma sonucunda 31 Mart Yerel Seçimleri’nde en başarılı milletvekilleri belirlendi.

Yapılan ankete göre, 6 siyasi partiden öne çıkan isimler arasında CHP'den listenin başındaki Ali Mahir Başarır’ın yanı sıra; Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı Milletvekili Pelin Yıllık, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta en başarılı milletvekilleri oldu.

Araştırmada katılımcılara, “Yerel Seçim sürecini değerlendirdiğinizde, çalışmaları ile öne çıkan başarılı bulduğunuz milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltilirken, seçmenlerin tercih ve memnuniyet düzeylerine dayalı olarak değerlendirme yapıldı.