Abdullah Özyiğit mazbatasını aldı

Abdullah Özyiğit mazbatasını aldı cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den aday gösterilen ve yeniden Yenişehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Özyiğit, Mersin Adliyesi’nde saat 11.00’da düzenlenen törenle mazbatasını aldı.


Mazbata töreni sonrası resmi görevini gerçekleştirmek için Yenişehir Belediyesine giden Özyiğit, programın devamında, 5 yıllık hizmetten sonra yeni bir döneme başlayacağını duyurdu.

Yenişehirlilere daha iyi hizmet sunacağını söyleyen Özyiğit, ‘’Edindiğimiz tecrübelerin ve oluşturduğumuz alt yapıların üzerine koyarak yeni bir döneme başlayacağız. Yenişehir’imize daha iyi hizmetler yapacağız. Bize güvenen halkımıza ve bütün süreçte emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.

‘’Türkiye’nin birinci partisi haline geldik’’

31 Mart’ın yeni bir başlangıç oluşturduğunu dile getiren Özyiğit, ‘’Değişim dediğimiz süreç başka bir noktaya evirilmiştir. Sayın Özgür Özel’in açıklamaları tamamıyla halkın sesi olma niteliğini taşır. Ülkenin gerçeklerini ifade etmesi nedeniyle karşılık buldu. Yüzde 25’lik cam tavandan bahsetmişti kendisi, cam tavanı tuzla buz ederek, Türkiye’nin birinci partisi haline geldik. CHP gelecek dönemde önemli bir ülke yönetimi görevini de devralacaktır, diye düşünüyoruz’’ ifadelerini kullandı.