Ahmet Serkan Tuncer mazbatasını aldı

Ahmet Serkan Tuncer mazbatasını aldı cukurovagazetesi.com
Nurgül Bayram

31 Mart yerel seçimlerinde yüksek oy farkıyla CHP Mersin Mezitli Belediye Başkanı seçilen Ahmet Serkan Tuncer Mersin Adliyesinde saat 14.00’te düzenlenen törenle mazbatasını aldı.


Mazbata töreni sonrası ilk resmi görevini gerçekleştiren Tuncer, programın devamında açıklamalarda bulundu.

‘’Mezitli halkına teşekkür ediyorum’’

Mersin’e hizmet etmek adına yıllar önce yola çıktığını belirten Tuncer, ‘’Biliyorsunuz yıllar önce doğduğumuz kentte hizmet etmek adı altında bir yola çıktık, doyduğumuz. Genel merkezimiz takdir etti, Mezitli’de yaşayan vatandaşımız da çok büyük bir oy farkıyla bizleri tercih etti. Güzel bir seçim süreci geçirdik. Tüm engellemelere kirli oyunlara partiye ihanet edenlere rağmen, rekor bir oy aldık. Ben bizlere destek veren vermeyen tüm Mezitli halkına teşekkür ediyorum. Bu 5 sene içinde Mezitli’ye yakışacak adını duyuracak, çok güzel işler yapacağız. 5 sene sonra ikiyi başkanımızı seçmişiz diyecekleri hizmet vereceğiz'' dedi.

Örgütün en dibinden en sonuna kadar her kademesinde emeğinin olduğunu söyleyen Tuncer, ‘’Örgütün hem içini, hem halkı biliyorum.  CHP’de  siyaset yapan dostlarımın talebini biliyorum. Burada doğup büyüdüm, her sokağını biliyorum halkın içinde bir ömür geçirdiğim için çiftçisinin, köylüsünün, emeklisinin, gencinin yanında olmamdan dolayı bir tanınmışlık vardı. Gerçekten kenti çok iyi biliyorum takım arkadaşlarımızla beraber yürüyerek çok güzel işler yapacağız’’ ifadelerini kullandı. 

‘’Marka haline geldi’’

Başkan Seçer’le beraber yol aldığına dikkat çeken Tuncer, ‘’ Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’le beraber yol alıyoruz, onun sosyal projelerine güveniyoruz. Mersinimizi aldığı sonuçlarla marka haline getirdi.  Bizlerde başkanımız ile beraber uyum içinde güzel bir 5 sene geçireceğiz’’ şeklinde konuştu.