“Büyükşehir’de hiçbir işçi çıkarılmayacak”

“Büyükşehir’de hiçbir işçi çıkarılmayacak” cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan seçim çalışmaları kapsamında katıldığı bir programda “İşçi kıyımı yapmayacağız, adaletsizliği de gidereceğiz” diye konuştu.


Aday Soydan, seçildikleri takdirde bünyelerindeki işçilere eşit davranılacağını belirterek hiçbir işçinin haksız yere işten çıkarılmayacağını söyledi.

Soydan, “İlk günden beri söylediğim gibi, bir emekçinin hakkı ile ekmeği ile oynamak bizim yönetim anlayışımız içinde değildir. İşçi kıyımı diye bir şey yapmamız söz konusu değildir. Çalışanlarımız hangi kökenden, hangi inançtan olursa olsun ekmeğinde olan hiçbir çalışanımız işinden edilmeyecektir. Hatta bazı çalışanlara şuan haksızlık bile yapılıyor, bunu da gidereceğiz. Mersin Büyükşehir Belediyesinde işçi sayısı değil, verimlilik sorunu var. Adaletsizlik olduğunu gördükleri için çalışanlar arasında uyum yok, huzur yok. Biz öncelikle belediyede çalışanların daha verimli olmalarını sağlayacağız. Mersin’in yatırıma, sorunlarını çözmeye ihtiyacı var. Üretken belediyecilik ilkemizle tüm bu sorunları çözeceğiz” şeklinde konuştu.