Kırsal mahallelere “online pazarlama”

Kırsal mahallelere “online pazarlama” cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, kırsal mahallelerde hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşları, online pazarlama ve e-ticaret siteleri aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabileceklerini söyledi.


 Aday Ali Öz seçim çalışması kapsamında Toroslar’a bağlı Üseli, Hamzabeyli, Işıktepe, Çamlıdere, Kepirli, Korucular, Kerimler, Doruklu ve Aladağ mahallelerini ziyaret etti.

Orada tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara destekte bulunacağını aktaran Öz, “İlçemizin en önemli geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılık konusunda üreticiye önemli destekler sunacağız. Hayata geçireceğimiz projeyle birlikte üreticilerimiz ürünlerini online pazarlama ve e-ticaret siteleri aracılığıyla daha çok kişiye ulaştırabilecek. Bu sayede de üretici kendi ürününü online pazarda satarak daha çok gelir elde edecek. Tarım kooperatifleri ve üretici birliklerini destekleyerek çiftçiler arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik edeceğiz. Kırsal ürünlerin markalaşmasını ve pazarlamasını destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.