Yıldız, Toroslar’ın sorunlarını konuştu

Yıldız, Toroslar’ın sorunlarını konuştu cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, proje lansman toplantısı düzenledi. Yıldız, Toroslar’da istihdam ve ekonomi sorunu olduğuna işaret ederek, “Toroslar’ı üretim merkezi haline getireceğiz” diye konuştu.


Meriş Toplantı Salonu’nda gerçekleşen lansmana; Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer, il, ilçe teşkilatları, muhtarlar, muhtar adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Toroslar halkı katılım sağladı. 

Yıldız, Kış turizmine dikkat çekti
Başkan Adayı Yıldız konuşmasında, ilçenin özellikle turizm alanında geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Toroslar’a ciddi yatırımların gelmesi sağlanamadı. Aslında yapılabilecek planlar var ama geliştirilemedi. Kent planlarının hızla yapılmasını sağlayacağız. Toroslar çok ciddi turizm potansiyeline sahip. 12 ay turizm yaşanabilecek bir kent. Kışın kış turizminin yapılabileceği yaylalarımız mevcut. Toroslar’ı üretim merkezi haline getireceğiz. İktisadi ve tarımsal anlamında potansiyel var. Yatırım yapmak isteyenlere destek sağlayacağız. İş insanlarımız Toroslar’da bıktırılmış durumda” ifadelerini kullandı. 
Öte yandan CHP’li Yıldız, “Milli duygularınızı kaşıyan insanlara kulak asmayın” diyerek ekledi:
 “2024 seçimlerine gitsinler. Siyasi bir görüşünüz var. Saygı duyarız. Siz hizmete oy vereceksiniz. Bazı hassas duygularınızı, milli duygularınızı kaşıyan insanlara kulak asmayın. Onlar size onu gösterir, cambaza bak taktiği, bu taraftan başka işler yapar. Biz tüyü yetmemiş yetimin hakkının haraç mezat birilerine peşkeş çekilmesine hep karşıydık. Karşı da çıkacağız. ‘En kahraman, en dürüst, en milliyetçi benim’ diyeceksin, aşağıda her türlü iş çevireceksin bunu açıkça haykıracağız”