Müftü Yığman, Ramazan Şenliği’ etkinliğine katıldı

Müftü Yığman, Ramazan Şenliği’ etkinliğine katıldı cukurovagazetesi.com
Bilge Çakır

Mersin İl Müftüsü Aydın Yığman, İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen ‘Ramazan Şenliği’ etkinliğine katılım sağladı.


İl Müftüsü Aydın Yığman’ın yanı sıra Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmeddin Dinç, Yenişehir İlçe Sağlık Müdürü Habip Tekin, Fatin Rüştü Tuncer, Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Nacar, okul müdürleri, idareciler, öğretmenler ve veliler katıldı

Mersin Yenişehir Proje İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğünce okul öğrencilerine yönelik düzenlenen Ramazan Şenliği etkinliklerine katılan Müftü Yığman, program öncesinde Okul Müdürü Fatin Rüştü Tuncer’i makamında ziyaret etti. Eğitim-öğretim ve yürütülmekte olan faaliyetler konusunda bilgi alış verişinde bulundu.

Resim

YIĞMAN, ÖĞRENCİLERE RAMAZAN’IN ÖNEMİNİ ANLATTI

Yığman, ziyaretin ardından Müdür Tuncer ile birlikte okul konferans salonunda icra edilen programda öğrencilerle bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Aydın Yığman “Ramazan ve Eğitim” konulu konuşmasını gerçekleştirdi.

Resim

FİLİSTİN VE GAZZE YARARINA KERMES DÜZENLENDİ
Okul idaresi tarafından düzenlenen Ramazan Şenliğinde Hacivat-Karagöz, makarna arabası, pamuk şeker, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı, curling, vb. oyunları yer alırken ayrıca Filistin ve Gazze yararına kermes düzenlendi.

Resim