Cumhur İttifakı’ndan TEMAD’a ziyaret

Cumhur İttifakı’ndan TEMAD’a ziyaret cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu.


TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur; ziyarete gelen heyete, TEMAD’ın kuruluş amacı, faaliyetleri ve emekli astsubayların yaşam kalitesinin yükselmesi için yaptığı çalışmalar hakkında bir brifing verdi. Kur, aynı zamanda; bundan sonraki dönemde de, gerek TBMM çatısı altında, gerekse yerel yönetimler tarafından emekli astsubaylarla ilgili çeşitli konulardaki çalışmalar için, gerekli desteklerinin devam etmesini talebini de iletti.

‘’Emekli astsubaylara destek vurgusu’’
Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; ziyaret kapsamında, geçmişte olduğu gibi, bundan sonra da TEMAD Mersin İl Başkanlığı’nın ve emekli astsubayların yanında olmaya devam edecekleri vurgusunda bulundu.

‘’Soydan’a şilti hediyesi’’
Uzun zamandır Emekli Astsubayların özlük haklarındaki çalışmalarına Mersin ve Ankara’da desteklerini sürdüren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan’a, ziyaret kapsamında TEMAD’ın bir şilti de hediye edildi.

TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur; ziyarete ilişkin,’’ MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’a TBMM çatısı altında bizlere verdiği ve bundan sonra da vereceği destekleri için ve Belediye Başkanlığı sürecinde Derneğimize yardımlarını hiç esirgemeyen Mustafa Gültak Beyefendiye de tüm üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Karşılıklı olumlu bir havada geçen bu ziyaretleri  için tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum’’ ifadelerini kullandı.