Bozdoğan, ‘Elbirliğiyle Demokrasiyi Boğazlıyorlar’

Bozdoğan, ‘Elbirliğiyle Demokrasiyi Boğazlıyorlar’ cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan’ın adaylığı MHP, DEM, İYİ PARTİ ve CHP’li üyelerin imzalarıyla düşürüldü. Bunun üzerine Bozdoğan, “Elbirliğiyle Demokrasiyi Boğazlıyorlar” ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden aday gösterilmeyen Başkan Bozdoğan, partisinden istifa edip bağımsız aday olacağını söylemişti.

Bir süre sonra Memleket Partisi’ne katılan Bozdoğan, Memleket Partisi’nden Tarsus belediye başkanlığına adaylığını koymuştu. Bugün yaşanan bir sıcak gelişme ile Bozdoğan’ın adaylığı düşürüldü.

Memleket Partisi’nden aday gösterilen Bozdoğan, “Ellerindeki kemik testeresiyle insanların seçme ve seçilme hakkına saldırmanın, siyaset yapma hakkına saldırmanın CHP’nin siyasal anlayışıyla nasıl bir ilişkisi var. Can Atalay’a siyaset özgürlüğünü savunur görünenlerin, kendisinden istifa eden insanların başka bir partiden veya bağımsız aday olmasını engelleyerek, onların siyaset yapma hakkını engellemek isteyerek, bu emellerini bizzat seçim kurullarına başvurarak belgeleyenlerin, toplumla, siyasetle, özgürlükle, demokrasiyle, hakla hukukla bir ilgileri olamaz” dedi.