Avrupa Şampiyonu Altun, davul zurna ile karşılandı

Avrupa Şampiyonu Altun, davul zurna ile karşılandı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası’ndan altın madalya ile dönen Mersinli milli sporcu Gamze Altun, davul zurna ve sevgi gösterileriyle karşılandı.


Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen 2024 Avrupa Halter Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Mersinli milli sporcu Gamze Altun, silkmede Avrupa rekoru kırarak 92 kg ile altın madalya, toplamda 157 kg ile gümüş madalya kazandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şube müdürleri, antrenör ve sporcular ile birlikte Mersinli sporcu Gamze Altun ve Milli Antrenör İsa Makal'ı davul zurna ve çiçeklerle karşıladı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen karşılamanın ardından şampiyon sporcu ve antrenörünü makamında ağırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, "Sizleri bu gururu bizlere yaşattığınız için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Mersindeki ve ülkemizdeki tüm sporcularımıza rol model olmasını diliyoruz. Onun çok güzel bir spor hikayesi var inşallah bu hikayesini de kendi akranları ve arkadaşlarıyla da paylaşıcaktır. Ben inanıyorum ki milli gururumuz kızımız hedefi olan Olimpiyatlarda da bayrağımızı dalgalandıracaktır. Milli gururumuz Gamze'yi ve onu yetiştiren halter milli antrenörümüz İsa Makal'ı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.