Özyiğit’ten ÇBK’ya tam destek

Özyiğit’ten ÇBK’ya tam destek cukurovagazetesi.com
Ebru Dost

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Çukurova Basketbol Takımı (ÇBK) İspanya’nın Casademont Zaragoza takımını 79 – 62’lük skorla yenerek seride 1-0 öne geçti. Avrupa şampiyonluğu yolunda önemli bir galibiyet alan şehrin takımına bir destek te, Yenişehir Belediyesi Başkanı Abdullah Özyiğit’ten geldi.


FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde mücadele eden ÇBK Mersin’in 79-62’lik skorla kazandığı maçı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra Vali Ali Hamza Pehlivan’da izledi.

 Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynanan maçta taraftarlar tam destek verirken, Başkan Özyiğit, galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu. “Avrupa şampiyonluğu yolunda takımımızın yanındayız” diyen Özyiğit, “ÇBK Mersin, kentin büyük bir spor markası haline geldi. 4 yıldır Yenişehir Belediyesi olarak takımımıza destek veriyoruz. Kısa sürede önemli başarılara imza attık ama Avrupa’nın en büyük kupasını Mersin’e getirmek istiyoruz. ÇBK Mersin bir Anadolu takımı olarak, elbette Mersinlilerin de büyük desteğiyle Avrupa’nın dev kulüpleriyle mücadele ediyor.  Takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu yıl dörtlü finallere Mersin’de ev sahipliği yapmak ve kupayı kentimizde kazanmak istiyoruz. Bu yolda önemli bir galibiyet alarak bizleri mutlu eden takımımızı yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.