Bozdoğan, Tarsuslu kadınların yanında

Bozdoğan, Tarsuslu kadınların yanında cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Tarsus Belediye Başkanı ve Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen halk oyunları kursunda sertifikalarını alan kadınlarla buluştu.


Dr. Erdinç Şahin Gençlik Merkezi’nde düzenlenen halk oyunları kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Başkan Bozdoğan, “Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında. Kadınlar için 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptım” diye konuştu.
Kadınlara, sertifikalarını takdim eden Bozdoğan, “Aslında bir kentin gerçek aydınlık yüzleri kadınlardır. Kadınlarımız için biz 20 tane kreş açtık. Bu 20 tane kreşe açarken de sadece kadınların boş zamanı daha fazla bulmaları için yaptık. Kadınlar için bu kentte ne yapsam az olduğunu da biliyorum. Ama az önce sizleri seyrederken gerçekten çok mutlu oldum. Gurur duydum çünkü Tarsus’un kadınının ne kadar güçlü olduğunu iyi biliyorum. Kadın isterse her şeyi yapar, erkek sözü değil de kadın sözü daha doğru aslında” açıklamasını da yaptı.