Soydan’a yoğun ilgi

Soydan’a yoğun ilgi cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler kapsamında vatandaşlar ve ittifak paydaşlarıyla buluşmaya devam ediyor.


Bu kapsamda, Gülnar ilçesine ziyarette bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, ‘’Gücünüz, gücümüz. Her birinize teşekkür ederim. Mersin’in çıkarları adına fedakarlıktan asla kaçınmayacağız. Bu kentte nefes alan hiç kimseyi ihmal etmeyen bir anlayışla hizmet vermeye geliyoruz’’ diye konuştu.


Soydan; son olarak, ziyarette kendisine eşlik eden Cumhur İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Ali Öz ile birlikte, Belediye Başkanı Fatih Önge’ye ilçe protokolüne ve Gülnarlı vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Geçtiğimiz günlerde de Aydıncık ilçesine ziyarette bulunan Serdar Soydan’a Aydıncıklı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Soydan, söz konusu ilgiden memnuniyetini dile getirerek; ‘’Hepinize minnettarım. Bu coşku ve heyecanla bize olan güvenininiz bana daha da güç veriyor’’ açıklamasında bulunurken, son olarak, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan’a da teşekkür etti.