Soydan: “Geçen seçimlerdeki yol kazasını aşacağız”

Soydan: “Geçen seçimlerdeki yol kazasını aşacağız” cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Cumhur İttifakı Mersin Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programında konuşan Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Serdar Soydan, “Geçen seçimlerde yaşadığımız yol kazasını hep birlikte aşacağız, iri, diri, bir olacağız” dedi.


Bugün, Edip Buran Spor Salonu’nda Ak Parti İl Başkanlığınca Mersin Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programı gerçekleşti.

Programa; AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Milletvekilleri Nureddin Nebati, Ali Kıratlı, Havva Sibel Söylemez, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mustafa Sever, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, MHP Mersin İl Başkanı Ömer Gürsoy,  Ak Parti- MHP belediye başkanları ve  çok sayıda partili katılım sağladı.

Coşkulu geçen programda ayrıca; Akdeniz Belediyesi için M. Mustafa Gültak, Aydıncık için Ferat Aktan ve Mezitli için Mevlüt Ekmekçi ve Yenişehir için de Kenan Peker’in adaylığı açıklandı.

Programda konuşmacılardan biri Serdar Soydan oldu. Soydan; Cumhur İttifakı’nın Mersin belediye başkan adaylarının açıklanmasıyla beraber gerçekleşecek olan 31 Mart Yerel Seçimleri için daha iddialı olduklarını vurgulayarak, “Bugüne kadar bir elimiz eksikti bugün AK Parti adayları da ilan edildi ve 31 Mart'ta Allah'ın izniyle galip geleceğiz. Geçen seçimlerde yaşadığımız yol kazasını hep birlikte aşacağız, iri, diri, bir olacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bilge liderimiz Devlet Bahçeli 15 Temmuz'da tüm dünyaya karşı nasıl dik durdularsa bizde birliğin, cumhur İttifakı'nın gücüyle, üretken, gerçek belediyecilik ile Mersin'i, 13 ilçemizi tanıştıracağız. Şehrimizi Türkiye'de yaşanabilir şehirler sıralamasında ilk 5 kent arasında göstereceğiz inşallah” diye konuştu.